De Vliethorst

Hoogeveen
Actueel aanbod

€ 141.150,- tot € 141.150,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
610 - 610m2

Over dit project

De zeven vrije kavels in De Vliethorst liggen aan de rand van Fluitenberg, een idyllisch dorpje op fietsafstand van Hoogeveen. De naam betekent letterlijk: heuvel begroeid met fluitenkruid. Lange tijd heeft er maar één boerderij gestaan, tegenwoordig telt het dorp ongeveer 375 inwoners. Je woont hier in een bosachtige omgeving met veel groen, water en natuurgebieden. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling door Nationaal Park Dwingelderveld, of ontdek een van de vele fietsroutes over de glooiende heide. Er is altijd iets te doen.

Doordat de kavels gunstig gelegen zijn, rijd je al binnen enkele minuten de A28 op. De stad Hoogeveen ligt op fietsafstand. Hier vind je volop voorzieningen: supermarkten, terrasjes, sportfaciliteiten, onderwijs en zorg. Twee keer per week is er een markt waar je terecht kunt voor versboodschappen en de lekkerste (biologische) streekproducten.

Daarom De Vliethorst:


*Royale kavels in bestaande natuur
*Weidse uitzichten
*Veel ruimte en bouwvrijheid
*Rustige en kindvriendelijke omgeving
*Voorzieningen op fietsafstand
*Dicht bij A28

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vliethorst
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 141.150,- tot € 141.150,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoogeveen.

Aanmelden